Aktiviteter

feb
5
ons
Kurs i livreddende Føstehjelp
feb 5@18:00-21:00
Kurs i livreddende Føstehjelp

Invitasjon til kurs i livreddende førstehjelp.

Namdal seniorforum inviterer til kurs i livreddende førstehjelp, for medlemmer og andre interesserte. Kurset vil bl.a. gi en innføring i hvordan førstehjelp kan utføres når det gjelder hjerte- lungeredning (HLR) på barn og voksne, inkl. bruk av hjertestarter. Du vil også få mange gode råd, bl.a. om hvordan du kan gjenkjenne symptomer på hjerneslag og hjerteinfarkt.

Kurset vil gå over en kveld, onsdag 5. februar, kl 18.00 – kl 21.00.

Instruktør og ansvarlig for det faglige innholdet vil være Hans Willy Finseth.

Han har lang erfaring innenfor feltet og har jobbet i nød etatene siden 1987 og i ambulansen siden 1997. Han underviser på ambulansefag og jobber som instruktør for luftambulansen.

Sted: Samfunnshuset i Namsos.

Nærmere informasjon vil bli gitt når kurset nærmer seg.

Kontaktperson i Namdal seniorforum, kurskomiteen, er Jørgen Hoffmann, tlf. 90876021

 

feb
24
man
Kurs: Kostens betydning for god helse @ Namsos
feb 24@18:00-20:00
mar
4
ons
Kurs: Fotobok @ Olav Duun vgs, Namsos
mar 4@18:00-mar 25@21:00

Kurset arrangeres i samarbeid med Nordnorsk Pensjonistskole (NNPS) og er åpent for alle. Påmelding til kurset kan skje til NNPS, se annonse som kommer senere, eller til ole.jorgen.mjosund@ntebb.no. Kursavgift kr. 800,- for medlemmer og kr. 900,- for ikke-medlemmer. Kurslærer er Steinar Gismerøy Olafsen, som har kjørt samme kurs for Namdal Seniorforum ved to tidligere anledninger og også for NNPS på Sømna. Medlemmer vil få tilsendt nærmere info om kurset på e-post når påmeldingsfristen er bestemt, men interesserte kan bare ta kontakt allerede nå. Maks deltakerantall ca. 20.