Jazzkonsert med Hollups Trio og Siri Svale Band

Namdal seniorforum inviterer medlemmer og andre til flott jazzkonsert 23. oktober kl 18.00 på Ullvaren Kafe

Hollups Trio med far og sønn Arnodd og Stig Hollup

Siri Svale Band med bl.a vokalist  Siri Gelein , saksofonist John Pål Inderberg og bassist Bjørn Alterhaug.

Dette er en fantastisk anledning til å høre mektig musikalitet i nydelig samspill på en lørdag ettermiddag.

Billetter kan kjøpes på facebook Namdal seniorforum og ved inngangen. (VIPPS)

 

Siri’s Svale Band

Siri´s Svale Band ble etablert for 30 år siden, og hadde sitt gjennombrudd som den norske hovedattraksjonen ved Jazzfestivalen i Molde i 1989.

 

Siri´s Svale Band har turnert i Norge og Europa, og gitt ut tre CD-er:
”Blackbird” (1990)
”Necessarily So…” (1997)
”Sval E Afinado” (2018)

 

De to første CD-ene fikk overstrømmende mottakelser blant publikum og fra internasjonale kritikere, både på bakgrunn av en helt spesiell sound med vokal, to basser, baritonsaxofon og trommer, og i lys av en unik lydproduksjon.

 

Den siste CD-en ble spilt inn og utgitt i 2018, etter at bandet har hatt flere års pause, og ble lansert ifbm Jazzfest i Trondheim, mai 2018, med konsert på Dokkhuset. Konserten og CD-en fikk særdeles god mottakelse.
De tre CD-ene er utgitt samlet i en CD-boks med navn ”30 Years With Siri`s Svale Band”. Repertoaret som fremføres på konsertene vil være hentet fra bandets tre CD-er, og består av nye originale arrangement av jazz-standardlåter blandet med komposisjoner av bandets medlemmer.

 

Helt fra starten av har Siri´s  Svale Band ønsket å uttrykke en slags dualitet: På den ene side å være en del av en klassisk jazztradisjon, på den annen side å videreføre og komplementere denne tradisjonen. Det er nettopp i møtepunktet mellom tradisjon og innovasjon, i spenningen mellom det gitte og det uforutsigbare at Siri ?s Svale Band ønsker å engasjere og møte sitt publikum.