Matkurs med Thomas Valø. 18. februar

Kjære medlemmer i Namdal Seniorforum.
Matkurs med kokk Thomas Valø – 18.februar 2025
Namdal Seniorforum gjentar suksessen med matkurs med Thomas Valø, kokk og tidligere driver av
Buøya. Dette er et 8-timers matkurs hvor vi blant annet skal lage supper, tilberede sjøkreps,
andebryst, kompott og dessert mm.
Kurset gjennomføres tirsdag 18.februar. Det forutsettes at det er mange nok påmeldte, minimum 12
og maks 16. Det er 4 kokestasjoner, maks antall er 4 deltagere per stasjon.
Formålet med kurset er å motivere deltagerne til prøve seg på nye og spennende retter.
På kursdagen skal råstoffet forberedes, og det skal lages ferdig 4 matretter på hver stasjon. Alt
råstoff har blitt valgt ut og kjøpt inn av kursholder og dekkes av kursavgiften.
Før kursstart vil Thomas komme med vin – forslag til den enkelte rett, både med og uten alkohol.
Vinforslagene blir sendt dere pr.mail

OPPSKRIV\FTER TILL ALLE MATRETTENE BLIR DELT UT I STARTEN AV KURSET.

MATRETTENE SKAL SELVSAGT SPISES PÅ KURSET.
Sted:                                 Opplæringskjøkkenet på Olav Duun VGS.
Dato:                                 TIRSDAG 18. FEBRUAR
Tidspunkt:                        Kl. 10.00 – 1800 ( ca )
Kursavgift:                       Kr 1700,- inkluderer alt nødvendig råstoff unntatt vin, samt leie av kjøkken.
Påmelding:                      SMS til Anne Solfrid Hongset på tlf 90952176, eller på epost til
higa@online.no INNEN TORSDAG 13.FEBRUAR.

Ta med partner, en god venn/venninne, bli inspirert og ha det gøy sammen på kjøkkenet��
Med hilsen Anne Solfrid Hongset, Namdal seniorforum / Kurskomitéen.